Nina og pindsvinets hemmelighed

Åbn dit hjerte og slip fantasien løs!

Tag med den kvikke og opfindsomme Nina og hendes bedste ven Mehdi på et skønt eventyr for at redde deres familier. En eventyrlig fortælling om familie, venskab og fortællingers magi – perfekt til efterårshygge i biografen!

10-årige Nina har altid fyldt sin fantasi med sin fars godnathistorier om et sjovt lille pindsvin, der aldrig taber modet, uanset hvad det står over for af udfordringer. Men da Ninas far mister sit job på fabrikken, begynder Nina at bekymre sig om familiens fremtid. Efter at have hørt rygter om en skat gemt i den nedlagte fabrik, beslutter Nina og hendes bedste ven Mehdi at planlægge et risikabelt kup og dele byttet med deres fædre og deres kollegaer. Det bliver starten på et vildt eventyr, hvor de også får hjælp fra uventet kant – nemlig fra Ninas fantasiven; et muntert lille pindsvin.

NINA OG PINDSVINETS HEMMELIGHED er lavet af folkene bag den Oscar-nominerede EN KAT I PARIS og er en del af Rabalder Bio. Filmen fik premiere på den prestigefyldte animationsfilmfestival Annecy og er en farverig, medrivende og fantasifuld familiefilm. Om to bedste venner på en vigtig mission, der kræver gåpåmod, list, og ukuelighed!

Køb eller lej filmen her