RABALDER BIO er et børnekoncept, der viser flotte,
fantastiske og spændende udenlandske børnefilm.

Er du træt af kun at blive tilbudt amerikanske og danske børnefilm?

I så fald er RABALDER BIO noget for dig!

Kunne du tænke dig at vise de yngste en anden type vidunderlige børnefilm?

I så fald er RABALDER BIO noget for dig!

RABALDER BIO er et biograftiltag, der viser unikke, spændende, ambitiøse og prisvindende kvalitetsfilm til børn og deres forældre. Børnefilm fra lande som Frankrig, Spanien, Italien, Belgien og mange andre lande. Det er film med noget på hjerte, hvor den gode historie er i højsædet, og hvor der er kælet for animationen – slet og ret film, der underholder og udfordrer børnene – og de voksne.

Efter de to første og succesrige sæsoner der kulminerede med at selskabet bag Rabalder Bio – Angel Films – modtog den fornemme børnefilmpris Pråsen, der hvert år uddeles til en person eller institution, der gør en særlig indsats for at udbrede kvalitetsfilm til børn og unge i Danmark, er Rabalder Bio vokset og vokset og indeholder nu et flot katalog af børnefilm fra det store udland.

Vi er stolte over, at kunne præsentere fantastiske og forskellige film, der repræsenterer det bedste fra den internationale børnefilmscene.

Alle biograffilm kommer med dansk tale og herudover tilbyder vi også mange andre fantastiske børnefilm, som kan ses hjemme i stuerne.
Så tag med Rabalder Bio på et filmisk eventyr. Vi er sikre på, at det bliver fantastisk!

Kvalitetsfilm for børn