Mary og Troldkvindens Blomst

Fra den Oscar®-nominerede instruktør Hiromasa Yonebayashi – amimator på mesterværker som ”Chihiro og heksene” (2001), ”Det levende slot” (2004) og ”Ponyo på klippen ved havet” (2008) og instruktøren bag ”Arriettys hemmelige verden” (2010) og ”Marnie – min hemmelige veninde” (2014) – kommer et nyt spektakulært eventyr om den unge pige Mary, der opdager en blomst, der giver ejeren magiske kræfter, dog kun for en enkelt nat.

Mary en almindelig pige, der er flyttet ud på landet for at bo hos sin grandtante Charlotte. Mary har meget svært ved at falde til i sine nye omgivelser, der hverken byder på de store eventyr eller nye venner. En dag forfølger hun en mystisk kat ind i en nærliggende skov, hvor hun opdager et gammelt kosteskaft og en besynderlig lysende blomst. Blomsten viser sig hurtigt at være magisk og før Mary ved af det, flyver kosteskaftet hende højt op over skyerne og afsted til en magisk skole for troldmænd og troldkvinder. Her møder Mary skolens rektor Madam Mumblechook og den geniale Doctor Dee. Men bag den fortryllende overflade lurer skumle planer om magiske eksperimenter og kræfter, selv ikke den mægtigste troldkvinde kan styre!

MARY OG TROLDKVINDENS BLOMST er baseret på børnebogsklassikeren ”The Little Broomstick” af Mary Stewart og er en action-fyldt eventyrsfilm fyldt med magi, fantasifulde verdener, sjove karakterer og en rørende fortælling om en lille pige der leder efter sin plads i verden.

Køb eller lej filmen her