Felix og den skjulte skat

Tag med den trofaste og dristige Felix på et morsomt og medrivende eventyr, når han stikker til søs efter sin forsvundne far!

12-årige Felix er overbevist om, at hans far Jakob, som forsvandt til søs for to år siden, stadig er i live. Han drager derfor ud på en eftersøgning og med sig har han den pensionerede fisker og ven af familien, Tom, katten Bølle, der opfører sig som en hund og en et-benet papegøje med tendens til tyveri. Den umage gruppes vilde rejse bringer dem til en mystisk ø, hvor de opdager et underjordisk samfund anført af den onde og storsnudede leder Morgäa, der er i besiddelse af en uvurderlig skat – en skat, der kan give evigt liv! Men hvis der er nogen der kan forpurre skurkenes skumle planer er det Felix og hans venner!

FELIX OG DEN SKJULTE SKAT er skæg og action-fyldt underholdning for hele familien med fuld fart på fortællingen, masser af sjove karakterer og et hjertevarmt budskab om at den største skat ikke består af guld eller juveler – men i kærligheden til sin familie!

Køb eller lej filmen her