Den magiske månerejse

Der er fart over feltet og masser af sjov i DEN MAGISKE MÅNEREJSE, hvor drengen Peter kommer på et hæsblæsende eventyr i det ydre rum! Det er en historie fyldt med humor, spænding og spektakulær magi, når Peter og hans sjove og magiske venner suser gennem universet for at redde Peters lillesøster Anne fra den onde Månemand.

Drengen Peter tager på en magisk rejse mod månen for at redde sin lillesøster Anne, der kidnappes af den ondskabsfulde Månemand. For at gøre ondt værre viser det sig, at Månemanden tilmed truer hele universet med sin månekanon!

En stor mundfuld for en ung dreng, men heldigvis møder Peter flere magiske venner på sin vej mod månen; heriblandt den søvnige Ole Lukøje og den talende bille Hr. Zumzemann. Den umage gruppe er fast besluttet på at stoppe Månemanden og redde Anne og deres rejse tager dem til eventyrlige verdener som Stjerneengen og Natfeernes slot i skyerne.

DEN MAGISKE MÅNEREJSE er baseret på et elsket børneeventyr og byder på sjov for hele familien samt et hjertevarmt budskab om at følge sine drømme!

Køb eller lej filmen her