Om Rabalder Bio


RABALDER BIO er et børnekoncept, der viser flotte,
fantastiske og spændende udenlandske børnefilm.


Er du træt af kun at blive tilbudt amerikanske og danske børnefilm?
Kunne du tænke dig at vise de yngste en anden type vidunderlige børnefilm?

I så fald er RABALDER BIO noget for dig!

RABALDER BIO er et biograftiltag, der viser unikke, spændende, ambitiøse og prisvindende kvalitetsfilm til børn og deres forældre. Børnefilm fra lande som Frankrig, Spanien, Italien, Belgien og mange andre lande. Det er film med noget på hjerte, hvor den gode historie er i højsædet, og hvor der er kælet for animationen – slet og ret film, der underholder og udfordrer børnene – og de voksne.

Efter to succesrige sæsoner der kulminerede med at selskabet bag Rabalder Bio - Angel Films - modtog den fornemme børnefilmpris Pråsen, der hvert år uddeles til en person eller institution, der gør en særlig indsats for at udbrede kvalitetsfilm til børn og unge i Danmark, er Rabalder Bio nu tilbage med en ny sæson.

Rabalder Bio – Sæson 3 starter torsdag d. 25 februar med ”Brevet til Momo” der er en japansk animationsfilm, som byder på en hjertevarm historie om en 11-årig piges møde med tre magiske væsener. “Brevet til Momo” følges op, d. 14. april, af den belgisk-franske animationsfilm ”Fantomdrengen”, der er en spændende og tempofyldt historie om en kræftsyg dreng med superkræfter, der må redde sin by fra en skummel skurk. Rabalder Bio – Sæson 3 slutter af med en særlig overraskelsesfilm der afsløres i løbet af vinteren 2016. De tre film har selvfølgelig hver sin sektion her på rabalderbio.dk, hvor man kan læse meget mere.

Vi er stolte over, at kunne præsentere tre så fantastiske og forskellige børnefilm, der repræsenterer det bedste af moderne animationsfilm.

Alle film kommer med dansk tale.
Så tag med Rabalder Bio på et filmisk eventyr. Vi er sikre på, at det bliver fantastisk!

Kontakt

For yderligere information kontakt,

Distributionschef
Peter Sølvsten Thomsen
Mobil 22780787


Plakat

Facebook